Board index » cppbuilder » Missing tab and icons on tool palette

Missing tab and icons on tool palette


2007-10-03 10:19:31 PM
cppbuilder78
I loaded Asyncpro 4.07 into cbuilder 6. Everything finally went fine.
However, the tab (and of course the tool icons) are not visible. If i hit
Component/Install Packages, the list box will display them. if i hit
Component/Configure Palette, they are not there. Please help.
jon
 
 

Re:Missing tab and icons on tool palette

Hi,
Quote
Component/Install Packages, the list box will display them. if i hit
Component/Configure Palette, they are not there. Please help.
If you do View | Component List and type
in the name of a component does it show up
and can you add it?
Tools | Environment Options | Palette could
help find the problem. In the "Pages" list,
select "All" and scroll the list of components.
You might see some in "Hide" status.
--Craig
 

Re:Missing tab and icons on tool palette

this worked great and it will help again in the future i'm sure as this
happens frequently. may the great belief in the sky bless u and keep u
j
"Craig Farrell" < XXXX@XXXXX.COM >wrote in message
Quote
Hi,

>Component/Install Packages, the list box will display them. if i hit
>Component/Configure Palette, they are not there. Please help.

If you do View | Component List and type
in the name of a component does it show up
and can you add it?
Tools | Environment Options | Palette could
help find the problem. In the "Pages" list,
select "All" and scroll the list of components.
You might see some in "Hide" status.

--Craig

 

{smallsort}